Å en till...

Igår så verkade E må mycket bättre, han kräktes inget efter frukost och lunch och var faktiskt lite pigg en stund. Men sen så åt han mellanmål och sen drog kräks - och gnällcirkusen igång igen. Kräktes upp allt som jag varit så glad att han fått behålla:-( Jimmy ringde akuten igår men dom tyckte vi skulle avvakta tills idag. Denna jäkla avvaktan hela tiden... Men han har telefontid med läkaren idag (jag är på väg till jobbet) så får vi hopas att dom får komma in för bedömning.

Ännu en dag i äcklets tecken

Det är så himla äckligt, både kräks och diarré.Riktigt urkigt vidrigt... Han har inte kräkts idag men väl i den andra ändan. *suck* Läkaren ringde idag och alla provsvar var negativa. Ett hade inte kommi svar på än dock. Nästa vecka ska vi träffa en dietist tydligen, lite märkligt när vi inte vet vad som är fel på honom, men en dietist kanske har nåt verktyg för att lösa det...

Jag åkte iaf alldeles själv på bokrea imorse, underbart att andas frisk luft och att slippa tänka på nåt annat än mig själv:-)

Jag hatar kräks

Blä urk och fy fasiken!!

Varför skaffar man barn??

Vissa dagar (som idag t ex) är frågan faktiskt befogad....

1. E har kräkts hela natten, jag har sovit 2 timmar sammanhängande och kanske lite emellan kräkorna. Allt stinker kräks och bajs, tvättmaskinen jobbar för högtryck.
2. Jimmy jobbar precis hela dagen och kvällen. Jag är isolerad i ett kräkshus.
3. Alma hostar och nyser. När hon nyser kommer det ut oceaner av snor som jag måste ta hand om. Varje gång hon hostar tror jag att hon också fått magsjuka och ska kräkas. Hon lovar dock att hon mår jättebra.
4. E har även svullnat upp över läpparna så jag måste vara jätteorolig hela tiden och fundera på vad han är allergisk mot. Kan inte komma på nåt annat än en leksak som han tuggade på igår men leksaker brukar väl ändå inte vara giftiga??
5. Jag är trött
6. Jag måste laga lunch till barnen för annars blir dom hungriga.
7. Jag måste aktivera barnen, annars slåss dom
8. Dom båda stora VÄGRAR sova middag så jag får inte heller vila

*suck* Supermamman är låååångt bort idag.....

Rapport från Linköping och melodifestivalen

Jag vet inte om det är för att det ärett sånt jävla tryck i arenan eller om det är för att man blir så partisk men på plats igår så var de flesta låtarna riktigt riktigt bra! Här kommer en snabb genomgång...

BWO - Lay your love on me
Martin Rolinski är snygg såman får ont av att titta på honom. Han har en alldeles fantastisk röst så att detta var ett bidrag i min smak hade jag anat redan innan dom kom på scen. Men shit så underbart fantastiskt bra den var. Lite Oh Mama bitvis (ni mins väl Lili och Sussis sommarplåga??) men helt underbar. Hela arenan exploderade när dom sjöng och efteråt ville applåderna aldrig sluta. När deras nummer lästes upp som den första att gå vidare till Globen visste jublet inga gränser!! Satt och sjöng på låten hela vägen hem sen:-)

Mickey Huskic - Izdajice
Jag är svag för män från forna jugoslavien, jag erkänner. Jag tycker dom ofta är snygga och älskar när dom sjunger sådär spännande. Så jag gillade den här låten. Dock var jag ganska ensam om det i sällskapet jag var där med, Maria hade tyckt om den om den varit på engelska påstår hon. Jag insåg att den inte skulle gå vidare men jag tyckte ändå att det var en skön låt.

Frida - Upp o hoppa
Väldigt märkliga kläder. Men hon såg glad ut iaf. Hela arenan gungade, ingen satt stilla tror jag. Trodde inte att den skulle gå direkt, tippade henne till andra chansen. Men det är verkligen en glad låt, rätt så långt från "Dunka mig gul och blå"

Thérèse Andersson - When you need me
Sämst!! Verserna var ok men opera är inte roligt! Men jag varnade mitt sällskap för att det finns ett gäng svenskar som brukar gilla sånt här, minns Golden star med gruppen Elysion 2006 som också kom till andra chansen.

Patrik Isaksson och Bandet - Under mitt tunna skinn
Schysst låt som verkligen borde fått komma till andra chansen! Killen hade ju t o m utstrålning bitvis!! Måste vara en av dom bästa låtarna han gjort. + för att den snygga trummisen från På Spåret var med:-)

Caracola - Smiling in Love
Hade aldrig hört talas om den här gruppen innan. Men jösses så bra dom var! SNygga och sjöng jättebra, catchy låt som innehöll mycket melodifestival. Tippade dom direkt till Globen, gillade dom skarpt. Satt en kille i 11-årsåldern bakom oss som hade en tröja med deras autografer på och han var helt i extas. Så söt;-)

Ainbusk - Jag saknar dig ibalnd
Klänningarna såg rätt fina ut på tv-skärmarna men dom var inte alls lika fina i verkligheten. Färgen förändrades verkligen till det bättre i kameran! Låten minns jag inget av mer än att Josefin stönade på som vanligt. Boring!

Eskobar - Halleluja new wolrd
Lite av en besvikelse. trodde dom skulle komma med en bättre låt. Förtjänade kanske inte att bli sist (det skulle Thérèse gjort) men den var verkligen inget vidare värst bra. Dock har den nog potential att bli bra om man får lyssna på den på radion några gånger kanske...

Björn Gustafsson
Helt klart underbar! Låten till Carina Berg var så sjukt sjukt bra!! "Du är som sodastreamad oboy, du är brödet man vill lägga korven i" osv. Hoppas man kan få tag i texten!!

Kristian Luuk
Bra som vanligt. Mycket söt i Carola-kläderna och riktigt rolig när han gömde sig under scenen. Han är stabil, vem kommer vilja ta över efter honom???


Trycket i Cloetta Center var enormt och vi hade riktigt riktigt askul verkligen! Längtar till Globen nu, även om det bara är genrep. Men Martin Rolinski kommer ju vara där och det räcker för mig...

Ikväll blir det Cloetta Center

MELODIFESTIVAL!!!!

Jag har redan bestämt mig för att tokhålla på BWO:-) Patrik Isaksson kan ju vara rätt bra han också så mitt förhandstips är BWO och Patrik helt enkelt. Hoppas på bra tryck i Cloetta Center och att Björn Gustafsson är alldeles alldeles fantastisk:-D

Idag är ingen vanlig dag...

...idag är Martinas födelsedag:-)

Födelsedagaen började bra med frukost och paket på sängen. Fick strumpor, klockradio, kläder och en mobilladdarsladdochtelefonhållare. Rosa såklart:-) Jimmy håller utbildning hela dan så jag tog barnen och åkte till Tranås och fikade med Evelina. Sprang på en skitsnygg jacka som jag bara var tvungen att köpa!! Visserligen en vårjacka, men det är ju rätt varmt nu och om man tar en varm tröja under så blir det bra:-)

Barnen har dock inte fattat att man ska vara extra snälla mot sin mamma på födelsedagen så dom har bråkat och retats som vanligt. Vet inte vad jag gör för fel...

Min bror har tydligen kokat ihop nåt fuffens för han ska hämta mig om en stund så ska vi "ut och åka en sväng". Vet inte riktigt vad det innebär, kanske nåt motoraktigt för det är ju sånt han hålle rpå med mest och jag är u lite sugen på att testa... Eller så är det nåt helt annat, vad vet jag...

Melodifestival igen, en dag efter...

Måste ju bara kommentera gårdagens melodifestival eftersom jag är helt galen i denna tävling:-D

Ola: Rätt bra låt som nog kommer till sin rätt när man hört den lite fler gånger. Älskar 80-talspop så det var en låt helt i min smak!

Lasse Lindh: Gillar inte Lars Vinnerbäck eller andra sånna här killar med gitarr.Även om Lasse Lindh nu inte var i närheten av att vara lika bra som Vinnerbäck (jag kan ju liksom höra att det musikaliskt och textmässigt är bra men gillar inte typen av musik). Ändå ordet som kan användas är TRÅKIGT!!

De Nicole: Suck. Hörde att hon sjöng nåt om vodka och försökte se ut som Britney Spears typ. Hu! Dessutom är det rätt många andra länder som gör sånna låtar i eurovisionsfestivalen. Dom flesta av dom låtarna brukar väl iofs placera sig bättre än Sverige så vi kanske skulle skickat detta istället....

Alexander Schöld/Hockeykillen: Jimmy Janssons blekare kopia. Gillade honom aldrig i Fame Factory men hade glömt att han var SÅ jäkla pinsam! Som Nunstedt skrev i Expressen, titeln skulle inte varit Den första svalan utan Kalkon numero uno.

Rongedal: Den enda refrängen jag såhär ett dygn efteråt kan sjunga på så det är ju ett gott betyg. Var en riktigt bra låt, men varför varför varför så mycket falsettsång???

Sanna Nielsen: En låt för mig! Den här kommer jag att införskaffa noter på och sjunga själv. Jätteskön låt och bra röst.

Andra generationen: Makens favorit. Han var rätt ensam om det i vår soffa iaf. Lite skön och rolig låt kanske, men inte i melodifestivalen va? Är säkert skitroliga att ha på ett bröllop eller så, eller på en spelning på en club eller så, kan tänka mig att det blir ett sjujäkla drag. Men melodifestivalen är inte rätt forum.  

Johnsson och Häggkvist: Är lite smygkär i Andreas Johnsson (eller inte så värst i smyg heller, Jimmy känner till min lilla förälskelse) så jag höll lite på honom. Men låten var verkligen ingen jättelåt tyvärr. Sen kan man ju inte tycka annat än att det var jättekul att Carola inte kom vidare direkt men som sagt, jag gillar herr Johnsson. Snyggt levererat osv men låten satte sig absolut inte på minnet...

Kristian Luuk: Bättre än förra veckan, känns som han börjar komma i form.

Dansnumret: Smart av svt att tvinga på oss lite " finkultur". Inte så himla upphetsande dock.

Björn Gustafsson: Me like! Fast tyckte han varbättre förra veckan.

Summa summarum: Bra låtar som gick vidare, i synnerhet Sannas. Kul med lite skräll dessutom:-) Nästa vecka kommer en liverapport så fort jag kommit hem från Cloetta Center i Linköping:-)

Dop

Idag har vi haft dop för E. Han har verkligen piggnat till efter veckans sjukhusbesök och var såklart övercharmig hela dagen. Föräldrarna var jättestolta och vi försökte hålla oss i bakgrunden. Emellanåt måste vi ju dock rycka in eftersom det är oss han känner bäst och oss han känner trygghet hos. Så när det blev lite förmycket för honom så fick han sitta hos oss ett tag. Ska bli spännande att se hur mycket han sover inatt med alla intryck han fått idag...

Så här orkeslös var E innan vi åkte till sjukhuset.

Så här orkeslös var E innan vi åkte till sjukhuset.
Han liksom bara låg på golvet. Flyttade sig kanske en halvmeter emellanåt och la sig ner igen. Inte så värst normalt när man är 11 månader...

Stackars familjen mumin!

Rena massakern har skett i köket!! Barnen har själva plockat fram ett paket med muminkex i tysthet. När jag kommer ut har dom (eller han eller hon, såg ju inget så jag vet inte om dom gjort det ihop eller om det bara är den ena) systematiskt ätit av alla huvuden och sparat kropparna!! Helt makabert! Vissa har helt tydligt blivit uppätna helt och hållet för det är mindre än halva paketet kvar men de flesta verkar bara ha blivit av med huvudet. Tragedi!


Rota-virus

E har fått ett rota-virus i magen och det är därför han har varit så himlans dålig! Som tur är håller det på att ge med sig nu och läkarna håller på att dessutom köra lite glutentester på honom, även om dom inte gör biopsin.

http://www.vardguiden.se/Article.asp?ArticleID=8325 En länk om Rota-virus för den som undrar:-)

Prover prover och mera prover

Dom är iaf noggranna på sjukhuset och dom utreder E enligt konstens alla regler. Dom tror att det är nåt mer än gluten som gör att han mår så dåligt och Jimmy och E ska stanna en natt till. Dom kunde få åka hem ikväll efter att dom fått lite provsvar och sen komma tillbaka imorgonbitti. Men då känns det likabra att stanna på plats, är ändå 12 mil t o r. Jimmy har det nog rätt lugnt och skönt, även om det såklart är lite jobbigt. E får ju verkligen sova när han vill osv, härhemma än det ju en massa andra att ta hänsyn till... Så det var ett klokt beslut tycker jag, även om det innebär att jag får vara ensam en natt till. Fast hade E inte varit sjuk så hade Jimmy jobbat inatt så det är ju samma sak ändå.

Sjukhus, igen!

E har varit riktigt dålig sista dagarna. Han har inte fått behålla nån mat och haft jättediarréer  och kräkningar. Igår var han dessutom blå om läpparna, Ringde runt till ite olika vårdställen och tillslut var det en läkare som sa att E skulle till barnakuten i Jönköping. Så där satt vi i tre timmar innan nån hade tid med oss. Efter en liten check la dom in honom och Jimmy stannade kvar. Jag kom därifrån runt 22.30. Dom försökerfå i honom vätska nu så han ska pigga på sig och sen får vi se om dom gör en akut undersökning av tarmen för att kolla gluten. Eller vad som nu kommer hända... Väntar på att Jimmy ska ringa snart för ronden började kl 09. Vi lär ju få åka dit idag med lite kläder och pengar åt honom i vilket fall som helst. ELler om dom beslutar att han ska åka hem, då måste vi hämta dom. Egentligen vill jag bara ha hem dom men allra helst vill jag att vi får veta vad det är för fel på E så att han kan bli bättre!

Catch the moment

Igår gjorde jag ett riktigt "catch the moment". Alma kom och var lessen, kommer inte ihåg varför. Jag satte mig på golvet och hon satt i mitt knä. Hon somnade! Hon sover sällan på dagarna nuföriden så framåt senare delen av eftermiddagen är hon rejält trött. E sov i sin säng och Jakob skickade jag iväg till tv-spelet. Sen satt jag där på golvet med ryggen mot diskmaskinen med sovande Alma i famnen. Klappade på hennes långa, ljusa hår ocm låg ner över ryggen. Luktade lite på huvudet och pussade på henne. Blundande lite själv och bara kände hur hela jag varvade ner. Var så himlans skönt! Vi satt så i 35 minuter, sen klev Jimmy innanför dörren. Då var det ändå dags för Alma att vakna och det var dags att ta tag i middagen, som nu blev lite sen. Men det var det klart värt!!

Melodifestival med en touch av prutt

Så har melodifestivläventyret ÄNTLIGEN dragit igång igen! Hade fått alla barn att sova innan det började, hade laddat mobilen eftersom vi är ett gäng som smsar varandra typ 1000 gånger under varje delfinal, och plockat fram frukt och ungarnas överblivna lördagsgodis. Hann kolla på tre bidrag typ, sen vaknade E otröstlig. Tog upp honom och han började fisa och rapa. Trode nästan att han skulle kräkas. Magen var stenhård på honom och han var verkligen jättelessen. Han fick helt enkelt sitta med och kolla på tv. Vi dansade lite till Amy Diamond och han fick till en superrap. Sen blev han lugn och somnade i min famn. Jag röstade lite på mina favoriter Amy, e-type och Michail eller vad han nu hette. Sen fick E ont igen och vaknade och skrek. Samma visa igen och efter en stund blev han lugn. Men pigg. Så han fick vara på golvet och leka. Han pruttade på och sen började det verkligen stinka. Var nog ungefär när Christer Sjögren gick direkt till finalen skulle jag tippa, så det stank både på tv och i rummet. E hade massproducerat i blöjan och det befann sig nu på benen, ryggen och magen. Hann se att Amy gick vidare (yes!!) och sen fick det bli duschning av bebis. Han verkade rejält trött efteråt så jag la honom och han sover än. Får väl se om jag får sova nåt inatt...

Så vad tycker jag om det jag såg av melodifestivalen då?
Björn Gustafsson är lika fantastisk varje gång man ser honom!!

Morgan Pålsson är rolig emellanåt.

Den där fame-factorykillen var faktiskt riktigt bra. Vill höra mer!

Amy Diamond är skitbra! Fast hon är ju faktiskt 15 nu, kan hon inte skippa gympadojorna?

E-type sjöng!! Satt i chock efteråt, när vi hörde honom på rix fm-festivalen i somras så sjöng han apdåligt!! Låten var kanske lite tam, men ändå skön. Vill ha pyro och pudelhår i globen!

Christer Sjögren... Överpinsam låt med hemsk text och horribel koreografi! Men alla tanter på 70+ satt väl med snigelspår i trosorna och fingrade på telefonen så den höll på att ta eld...

Velvet var klart värd att iaf gå till andra chansen. Inte helt bra sång hela vägen, men schysst låt.

Sussi Tapper ??????????????????

Å han den där "ur" missade jag helt, var mitt i skrikattacken.

Face 84. Ja, vad gjorde dom? Min svåger tyckte tydligen att dom var snygga för han undrade om han skulle rösta på låten eller sångerskan...

Jaja, nu är det igång iaf, fantastiskt! Det enda som känns lite läskigt just nu är att jag kommer tvingas se Christer Sjögren live i Globen på genrepet....


Fredagkväll

Maken jobbar. Barnen somnade tidigt och sussar så gott. Själv har jag kollat på Let's Dance och sen På Spåret på svt play. Har druckit ett par cider och ätit godisnappar. Rätt lugn kväll alltså, om än lite ensam.

Men imorgonkväll smäller det med melodifestival och allt! Hoppas ungarna somnar lika snabbt och smidigt då så att man får se allt utan större störningsmoment:-) Ska bli så himla kul att det drar igång igen!!

Prusiluskan på besök

Idag har två "tanter" från soc varit här. Placerande soc som är ansvariga för E alltså. Dom kommer hit med jämna mellanrum för att se hur E utvecklas och hur vi har det.

När jag som bäst gick runt och städade på förmiddan så ringde en man från kyrkan. Han och hans fru är och har varit familjehem i hur många år som helst, vi brukar prata om det ibland. Han ringde visserligen i ett helt annat ärende men vi småpratade lite och jag sa att jag städade inför socbesöket. Han skrattade lite och så sa han att han alltid brukade tänka att det var Prusiluskan som kom när soc kom. Tyckte det var en lite rolig tanke faktiskt:-) Kände mig genast tvungen att städa lite extra för den där Prusiluskan verkade rätt petig.

Nu är våra soctanter jättegulliga och vet att vi kanske inte har extremt välstädat jämt. En av våra referenter i utredningen (*vinkvink* om du läser) sa till utredaren att vi var lite stökiga av oss och vi blev ju ändå godkända så då får dom väl ta oss med lite skit i hörnen helt enkelt;-)

Vi hade iaf ett riktigt bra möte med mycket tankar och funderingar som reddes ut, kändes jättebra!

Ikväll har ungarna och jag ätit semla, så rackans gott! Pappa och Mikael kom förbi och åt lite också.


Vi har fått en ny tid till läkaren för E för utredning av celiaki. Sist hade han ju gått upp så himla bra i vikt att läkaren inte ville testa nånting så nu ska vi dit om tre veckor. Tänkt om det bara är så att han slutade gå upp i vikt av all stress som det ju ändå måste vara att byta familj? Är ju absolut ingen psykolog men vem vet?

E har dessutom börjat prata!! Katt och mamma är mest använda orden. Tyckte nog han sa pappa idag men är inte helt säker...

Min supermammastatus har inte hållt i sig idag heller. Har skällt på barnen som försökt slå halvt ihjäl varandra. Jag måste komma på en massa bra aktiviteter och sysselsätta dom hela dagarna för dom klarar just nu inte av att leka själva mer än max 7 min, sen slåss dom...

Det bor en ko i mitt kylskåp

Vissa dagar, kvällar eller nätter när det råkar vara tyst i huset och jag sitter i köket så hörs det ett konstigt ljud. Det låter som en ko som står ute i skogen och råmar. Inte ett enkelt mu bara utan som en riktig ko verkligen. Första gången trodde jag att det kanske var en älg eller ett rådjur som lät, är inte så bra på hur dom låter. Dessutom har vi ju rådjur i trädgården nästan varje kväll. (Alma fick frågan på förskolan om hon hade något husdjur. Ja, sa Alma, rådjur). Men Ljudet har inte riktigt stämt ändå. Häromkvällen så försökte jag verkligen undersöka vart det kom ifrån. Å det verkar inte bättre än att det kommer från kylskåpet! När vi köpte kyl och frys straxt innan jul så stod det visserligen i instruktionerna att dom nya kylelementen låter annorlunda mot de som satt i gamla kylskåp eftersom dom numera är mer miljöanpassade. Men det stod inget om att det eventuellt är en ko som bor där bakom och driver alltihop. Sånt måste dom ju skriva ut, den behöver ju mat! Fast det kanske förklarar varför gurkan alltid är slut när man behöver den och varför det alltid är så himla lite kvar i filpaketet...

Ny vecka på ingång

Sitter och njuter av sista helgtimmarna. Nästa helg jobbar Jimmy så det är ett tag tills vi får helg igen. Fast imorgon ska han bara jobba en liten stund och sen ska vi åka till Busfabriken i Linköping med barnen.

Känns kul att göra nåt roligt ihop, idag har det mest varit bråk och skrik. Jakob retar Alma, Alma retar Jakob. Dom är lika goda kålsupare båda två så man vet liksom aldrig vem som gjort vad om man inte sett precis allt med egna ögon...

Jag stör mig nåt så vansinnigt på en tv-reklam! Jimmy blir galen för att jag kommenterar den varje gång, men jag måste! Det är nåt kök som det görs reklam för, som man kan växai eller vad dom säger. Iaf har dom en stooor, tjock vit matta under köksbordet och klämmer dit en röd tripp-trapp på den. Mattan är ungefär en sån som det i en annan reklam spills rödvin på så att dom måste ta ett lån på nån såndär GE moneybank eller nåt sånt för att ha råd att tvätta. En sån matta ligger under ett köksbord där dom vill mena att ett barn som använder tripp-trapp äter. Den som har ett barn i barnstol som inte spiller nåt på golvet får gärna skriva en kommentar till mig och berätta knepet. Här spills det mjölk, nyponsoppa, filmjölk, nån kissar på sig, nån tappar en macka med smöret neråt osv osv osv osv i all evighet. Skulle jag ha en sån matta under köksbordet vore vår lokala kemtvätt miljonärer...

Superpappan

Igår var vi hos Evelina och Niklas. Helt plötsligt vart klockan efter midnatt och vi insåg att det nog var dags att väcka alla barn och åka hem. Jimmy hade druckit ett par öl så det föll på min lott att köra hem. 45 min i snöigt väglag, körde inte snabbare än 65 på hela vägen tror jag... Så Klockan var halv två innan vi kom i säng. Som tur är så somnade alla tre barnen snabbt när dom hamnade i sina sängar.

I morse så klev Jimmy upp med barnen nån gång vid sju eller så, märkte inte av detså mycket. Själv sov jag till 09.35 då barnen kom in och hoppade i min säng. Superpappan hade städat köket, tömt och plockat i diskmaskinen, gett barnen frukost och var i full färd med att förbereda lasagne til lunch *älskar*.

Nu har jag ätit frukost framför datorn och lyssnat på barnens lek. Måste tvätta lite för Alma tog på sig sitt sista par rena byxor nu, förstår inte hur mycket kläder hon gör av med...

Nu är det inte långt kvar tills årets melodifestival drar igång *längtar* Jag hoppas att Carola och Andreas Johnssons låt är dålig. gillar herr Johnsson men absolut inte Carola. Tycker dessutom att "Lucky star2 låter konstig, deras röster går inte ihop riktigt. Carolas röst är inte gjord för att sjunga duetter. Jag hoppas att BWO har sjujäkla låt och sopar mattan med alla konkurrenter. Det bästaste är att dom tävlar i Linköpings delfinal och dit ska jag:-):-) Sen lärdom ju gå vidare och då får jag se dom i genrepet i Globen också!!

Slappardag

Gårdagens storm såg vi inte mycket av. Strömmen var borta max fem minuter bara. Men vi fick en hel del snö iaf:-) Tyvärr så har dagen bjudit på lite för mycket plusgrader för att snön ska ligga kvar, nu är det mest bara slask. Förutom den superbt fina snögubben Alma och jag byggt!

Idag har vi inte gjort mycket annars. Var ut på förmiddagen, satt med almanackorna och försökte få ihop familjens agenda fram till påsk innan lunch  och käkade spagetti och köttbullar med ketchup. Jimmy är på nåt möte i Jönköping och skjutsade Jakob till farmor på vägen. Alma har sovit, E sover och jag har spelat lite Sims. En underbart slö dag mao:-) Tänker nog iaf hoppas ur långfilsingarna och ta på mig jeans till kvällen, kan ju försöka var lite fräsch, nån gång på dan... Jimmy passar på att veckohandla i stan så slipper jag:-)

Burr, det är ritkigt röset (småländska, betyder väl typ kallt och fuktigt typ) i huset idag, inte alls skönt. Ska övertyga Alma om att det är jättegosigt att ligga i soffan under en filt tror jag...

RSS 2.0