Stackars Jakob!

Stackars Jakob!
Såhär ser Jakob ut på hakan och kinderna. Det hela började med att förskolepersonalen tyckte att dom hade så roligt ute i februari 2007 så dom stannade ute lite längre än vad dom brukar göra när det är -10 grader ute. Jakob förfrös sig då om hakan och kinderna. Han blev jättetorr och det vägrade försvinna. Vi smorde med allt som fanns attkomma över och som bvc rekommenderade. Snart blev det dock vår och med solens ankomst försvann hudskadan. Höll sig borta till i november nångång, då kom det tillbaka på precis samma ställe. Nu i februari fick vi en ny salva från bvc som har hjälpt jättebra. Tills Jakob var ute en dag när det var lite rått i luften. Då kom det tillbaka och det rejält!! Han blir fnasig och skinnet blir hårt och liksom lossnar. Vi smörjer och smörjer med den braiga salvan men det är svårt att få bukt med det hela nu. Skittråkigt!!! Måste nog vända oss till en läkare i veckan tror jag...

Kommentarer
Postat av: MalinKF

Har ni pratat med försäkringsbolaget om det. Han är ju försäkrad under förskolevistelsen. Ser ut som en förfrysningskada, inte kul!

2008-03-09 @ 22:02:16
Postat av: Jenny

Stackars liten,ser inte kul ut!
Gör det så ont som det ser ut att göra?
Hoppas ni får nån bra hjälp mot det.

2008-03-10 @ 10:58:30
Postat av: SaraT

Börja trycka i honom omega-3 fettsyror (finns med god barnsmak på apoteket) - det hjälper mot allt (okej jag överdriver lite - men nästan)! I synnerhet hudproblem även om nu detta nu troligtvis är förfrysningsskada... På köpet blir han klokare och lugnare... =)

2008-03-16 @ 13:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0