Måndag morgon

Tyvärr blir det ingen blogg från melodifestivalen. E mådde dåligt under hela tiden så jag sprang fram och tillbaka. Tyckte inte det var några höjdarlåtar direkt, även om Nordman var översämst. Fattar inte vem som röstar...

E har inte kräkts mer sen i lördags kväll. Om en stund ska vi åka till specialistläkare och dietist, får se om det ger nåt.

Jakob blir prickigare och prickigare. Lilla skrutten!

Min mage fick för sig igår att den skulle göra ont. Jag måste nog ringa läkaren igen snart och få komma dit igen. Jag har ju blivit jätteundersökt med gastroskopi och ultraljud men dom hittar ju inga fel... Jag tror egentligen att det nog är magsyran som hamnar på lite fel ställen, kanske får börja äta lite syrahämmande oftare...

Det är lite bökigt med tre barn emellanåt. Just nu känner jag att lilla Alma sitter i kläm en hel del. Vi är nästan bara osams hon och jag. E har tagit massa tid med sin mage och Jakob får också massa tid nu med isna prickar. Så imorgon eftermiddag ska jag och Alma hitta på nåt själva, bara hon och jag. Typ åka och fika eller bara åka till ica eller så.

Imorgon fyller E 1 år. Det innebär att jag måste fixa födelsedagspresent idag. Är ju hur svårt som helst, han har kläder i överflöd och det här huset är knökat med leksaker... Men nåt får jag väl hitta på helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

melodifestivalen var bra ;D

2008-03-03 @ 08:07:33
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: emma

var nog bara jag som inte sett melodifestivalen alls i år.tycker det e ekasst

2008-03-03 @ 08:12:03
URL: http://enlitentax.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0