Nystädad hall och Livet på Landet

Vi har en groventré som verkligen gör skäl för namnet. Alltid 1000 par skor, tvätt överallt eftersom det är kombinerad tvättstuga, 2 barnvagnar, barnens 3 ryggsäckar, återvinning som inte kommit till rätt plats, E:s skötbädd plus alla hans kläder, tre handväskor, Jimmys två jobbväskor och såklart en jäkla massa kläder! Idag tog jag ett krafttag mot eländet. Plockade bort vinterkläderna, rensade ur lite skor, slängde en massa skräp osv. I ungarnas skohylla, och därikring, fanns det liksom kavatkängor i strl 20, 21, 23, 25, 27 och 29. Det fanns gummistövlar i storlekarna 22, 23, 24, 25, 27 och 29. Helt galet!! NOg för att barnen kan vara rätt flexibla och Alma har använt de flesta av stövlarna beroende på humör men ändå! Rätt många skor åkte ut i förrådet! ALla tjocka mössor, vantar och halsdukar fick också åka undan. Ska stoppa dom med ungarnas jackor/overaller/termobyxor i en vakuumpåse så behöver dom inte ta så mycket plats. Ställde undan den stora barnvagnen, vi använder ju mest den lilla nu. Så när JImmy kom hem så såg det ut som ett nytt hem:-) Fast eftersom hallen tog rätt duktigt med energi såg resten av huset inte lika trevligt ut, men det finns ju en morgondag!

Vi hann vara ute en del också och röja lite i landen och elda lite. Jimmy hade släppt ut hönorna i trädgården och dom blev nog lite stresade av att vi rörde oss runt för helt plötsligt la dom iväg mot grannen. Jag fick tokspringa runt huset för att komma på rätt sida om dom så jag kunde sjasa dom mot hönshuset igen.

Har hängt tre maskiner tvätt ute idag som hann torka, trots en hagelskur. Luktade underbart när jag tog in dom ikväll:-) Man vet ju aldrig när bajstraktorn ska komma så man får ju vara glad för de torkdagar man får!

Kommentarer
Postat av: Marie

Godnatt & sov gott!

2008-04-14 @ 23:14:19
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se
Postat av: Emeli

Åh, vad härligt det låter. *Blir inspirerad* Jag försökte hänga ut tvätt i söndags, men då kom den där förbannade bajstraktorn, så det var bara att ta in den igen :-(

2008-04-15 @ 08:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0